de BUCH

de BUCH

VIER GEMEENTEN, ÉÉN WERKORGANISATIE

Maakt niet uit waar je werkt binnen onze organisatie. Je werkt elke dag samen met jouw collega’s aan een fijne woon-, werk- en leefomgeving voor de inwoners, ondernemers en bezoekers van Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Onze organisatie: meer kwaliteit De BUCH is een werkorganisatie. De gemeenten hebben dus gewoon nog een eigen college, raad en manier van werken. We streven er wel naar om steeds meer dingen hetzelfde te doen. Daarbij letten we goed op de colour locale, oftewel dat wat onze gemeenten zo uniek maakt. Door samen te werken zijn we minder kwetsbaar, leveren we meer kwaliteit en kost het soms uiteindelijk minder geld.

Ons werkgebied: 101.000 inwoners Er wonen zo’n 101.000 inwoners in de gemeenten. Zij wonen in een prachtig groen gebied, tussen de zee en het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, rijk aan strand, duinen, bos en polder. Maar je bent vast wel eens in ons gebied geweest.

JIJ MAAKT HET VERSCHIL
Er werken zo’n 800 collega’s bij de BUCH. Op dit moment werken zij nog vanuit een domein, een afdeling. Daarvan hebben we er nu zeven: bedrijfsvoering, bestuursstaf, beheer openbare ruimte, informatisering & automatisering, inwoners & ondernemers, ruimtelijke ontwikkeling en samenleven. We kijken altijd hoe we de samenwerking tussen de domeinen kunnen verbeteren.

Onze manier van werken: jij maakt het verschil We werken tijd- en plaatsonafhankelijk, we werken betrouwbaar en veilig, we werken voor resultaat en we kiezen de werkplek die bij ons past. Ook geloven we dat kennis, ervaring en talent jouw waarde bepaalt. Daarom werk je bij ons aan jouw eigen ontwikkeling. Vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk. Het talent, onze gezamenlijke kennis en vaardigheden bepalen namelijk het succes van onze organisatie. Onze mensen: innoverend en positief Natuurlijk heb je voor jouw functie bepaalde kwaliteiten nodig. Maar we denken verder. We willen niet in functies denken en domeinen. Daarom zijn we allemaal VIP’s: verbindend, innoverend, professioneel en samenwerkend. En werken we op een open manier. We zijn ondernemend, positief, empathisch en nabij.


Meest recente vacatures in de BUCH

Contactinformatie