Gemeente Altena

Hier gebeurt het
Niets zo uitdagend als werken bij een spiksplinternieuwe gemeente. We zijn op 1 januari 2019 gefuseerd uit Aalburg, Werkendam en Woudrichem en zitten vol ambitie. Het laten slagen van de fusie is een prachtige klus die op alle vlakken van de organisatie uitdagingen biedt. Alles wordt nieuw en alles wordt anders. Wij zoeken talent dat zich thuis voelt in deze veranderende omgeving die voortdurend nieuwe mogelijkheden biedt. Ben jij flexibel en vastberaden? Hou jij van uitdagende situaties? Ontdek dan de Gemeente Altena als werkgever.

Ontwikkelen en groeien bij Altena
De ontwikkeling van onze medewerkers staat bij Altena centraal. Door voortdurend ruimte te bieden voor groei houden wij onze organisatie vitaal. Zo bouwen wij aan een wendbare organisatie die zich ten dienste stelt van de inwoners en ondernemers binnen onze gemeente.

Goed werkgeverschap staat bij Altena voorop. Onze 400 medewerkers werken op onze locaties die ingericht zijn op samenwerken. Je werkplek is een keuze, dat betekent dat je daar werkt waar het het meest gewenst is. Dat kan thuis zijn, op locatie of in het gemeentehuis. We staan voor een goede balans tussen werk en privé. In het samenwerken vormen onze kernwaarden het vertrekpunt: leren en reflecteren, ondernemerschap en oplossingsgericht werken.

Gemeente Altena heeft integriteit hoog in het vaandel staan. Voor de medewerkers is dan ook een gedragscode vastgesteld. Deze biedt de medewerkers een houvast, een richtlijn voor welk gedrag gewenst is en welk gedrag niet als we het over integer handelen hebben. De gedragscode kun je hier raadplegen.


Meest recente vacatures in Gemeente Altena

Contactinformatie