Gemeente Elburg

Ben je klant- en servicegericht, kun je resultaat- en doelgericht werken, vind je samenwerken en actief communiceren belangrijk? Dan ben je bij de gemeente Elburg op je plaats.


De gemeente Elburg kent een rijke historie en is prachtig gelegen op de Veluwe, omgeven door bos en water.  De gemeente bestaat uit vijf kernen: ’t Harde, Doornspijk, Hoge Enk, Oostendorp en Elburg. De gemeente Elburg wil voor haar 23.000 inwoners een doelmatige en dienstverlenende organisatie zijn en voor haar ruim 200 medewerkers een aantrekkelijke werkgever. Korte lijnen, een informele sfeer en betrokken medewerkers typeren de organisatie.

De ambtelijke organisatie is ingericht volgens het netwerkmodel waarin de werkprocessen centraal staan. De organisatie heeft een platte structuur en bestaat uit vier domeinen: Ruimte, Samen Leven, Dienstverlening en Bedrijfsvoering. Deze domeinen kennen vier of vijf zelfsturende teams waarbinnen gelijksoortige en samenhangende processen worden uitgevoerd. Het flexibel en resultaatgericht samenwerken zowel intern als met externen staat voorop. De gemeente zoekt actief naar samenwerking met andere gemeenten, instanties, bedrijven en burgers.

Ben je klantgericht, kun je flexibel- en resultaatgericht werken, vind je samenwerken en actief communiceren belangrijk? Dan ben je bij de gemeente Elburg op je plaats. Dus ben je op zoek naar een nieuwe baan……. Solliciteer dan bij de gemeente Elburg!


Meest recente vacatures in Gemeente Elburg

Contactinformatie