Gemeente Geldrop-Mierlo

De gemeente Geldrop-Mierlo is een gemeente met veel ambitie. Dat ambitieniveau vertaald zich in het feit dat wij begin 2019 elf nieuwe collega’s mogen aantrekken. Wij zoeken collega’s die mee willen bouwen aan gezonde duurzame gemeente waar alle inwoners tot hun recht komen. Wil jij echt het verschil maken voor onze inwoners, durf jij breder te kijken dan jouw eigen taken pakket en wil je direct resultaat zien van jouw werk, bekijk dan onze vacatures en hopelijk tot snel!

Geldrop-Mierlo
Geldrop-Mierlo telt zo’n 40.000 inwoners, ligt in het stedelijk gebied van Zuidoost-Brabant en bestaat uit de kernen Geldrop en Mierlo. Geldrop is de grootste kern en heeft zich van textiel-industriegemeente ontwikkeld tot woongemeente met eigen werkgelegenheid. Door de gunstige ligging tussen Eindhoven en Helmond, heeft Mierlo met een dorpser karakter, zich ontwikkelt tot woonforensengemeente. Samen zijn Geldrop en Mierlo verweven tot een mooie mix van dorp en stad, van natuur en voorzieningen! Geldrop-Mierlo heeft een goede bereikbaarheid omdat het nabij de uitvalswegen A67 en A2 is gelegen en Geldrop heeft een eigen station.

Wie zijn wij?
Wij zijn ongeveer 230 collega’s, die het belangrijk vinden klant- en oplossingsgericht te werken en gedrevenheid te tonen. Samen met collega’s, inwoners en het bedrijfsleven werken aan een fijne woon-en leefomgeving, Van elkaar en Voor Elkaar. Binnen in onze organisatie werken we in een informele werksfeer met korte lijnen, vijf afdelingen: Maatschappelijke Ontwikkeling, Ondersteuning, Publiekszaken, Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) en Ruimte.

Geldrop-Mierlo in de Brainportregio
Geldrop-Mierlo is onderdeel van de Brainport regio (één van de drie belangrijkste economische regio’s in Nederland). In de Brainportregio werken bedrijfsleven, onderwijs en kennisinstellingen samen met de overheid aan een gunstiger ondernemersklimaat. In deze regio bevindt zich een concentratie van top-technologische bedrijven, kennisindustrie en hoogwaardige maakindustrie. De regio is volop in beweging en dat zie je ook terug in onze gemeente.

Huisvesting
Het gemeentehuis staat in Geldrop aan de Hofstraat 4, daar zitten alle collega’s, het college van burgemeester en wethouders, de gemeentesecretaris en de Griffie bij elkaar. Op dit moment wordt het gemeentehuis verbouwd tot een duurzaam, gasloos en toekomstgericht gebouw. Daarom zijn we nu tijdelijk tot eind 2019 gehuisvest op twee locaties in Geldrop, in de Dwarsstraat en de Stationsstraat.


Meest recente vacatures in Gemeente Geldrop-Mierlo

Contactinformatie