Gemeente Heemstede

Waarom werken bij Heemstede

27.000 inwonersWij zijn daarmee een middelkleine gemeente. Groot genoeg om goed en professioneel je vak te kunnen uitoefenen. Klein genoeg om over de volle breedte met je vak bezig te kunnen zijn en voeling te houden met de mensen waar je het voor doet: de Heemsteedse burgers. Wil je nog meer lezen over Heemstede, bezoek dan www.heemstede.nl.

Dorp, maar ook stadMet Amsterdam – Schiphol - Haarlem – Haarlemmermeer – Leiden allemaal binnen een straal van 30 km is Heemstede een dorp, maar waarin je ook te maken hebt met allerlei grootstedelijke aspecten. Als inwoner, maar zeker ook als medewerker van de gemeente Heemstede. Ben je nog beginnend in het vak en vol ambitie dan is Heemstede een prima plek om te gaan groeien en bloeien. En later een uitstekende springplank. Ben je al ervaren, dan kun je ervan op aan dat wij dat ten volle willen benutten. En dat Heemstede ook een prima plek is om te wonen blijkt uit een jaarlijkse publicatie van Elsevier: de vierde beste woongemeente van Nederland in 2017.


Excelleren in dienstverleningWe doen er met elkaar alles aan om te excelleren in onze wijze van dienstverlening. Met onze praktische inslag willen we het voor iedereen die met ons te maken heeft zo simpel, makkelijk en helder mogelijk maken. We verplaatsen ons daarbij zoveel mogelijk in de klant. Om te meten hoe inwoners ons waarderen, doen wij om het jaar mee met waarstaatjegemeente.

Flexkantoor met werkplekken op maatHet flexkantoor staat voor hoe wij werken: met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid werken wij grenzeloos samen, daarbij gebruik makend van elkaars deskundigheid en kennis. Dit betekent een open en kwalitatief hoogwaardige werkomgeving. Je bent vrij om te kiezen waar in het gebouw je welke soort werkplek wil gebruiken, afhankelijk van wat op dat moment het beste past bij jou en/of het werk dat je wilt gaan doen. Heb je een functie buiten het gemeentehuis? Dan weet je zeker dat je te maken krijgt met de vele mooie en groene locaties die Heemstede rijk is.

200 leuke collega’s (waarvan er 30 buiten werken)


Meest recente vacatures in Gemeente Heemstede

Contactinformatie