Gemeente Middelburg

De Gemeente Middelburg is een ambitieuze gemeente. Onze organisatie ontwikkelt zich voortdurend. Inwoners, bedrijven en bezoekers staan hierbij centraal. Om onze ambities te realiseren, werken wij met enthousiaste collega's in een informele en professionele sfeer en is samenwerken een van onze kerncompetenties. Een grote mate van eigen verantwoordelijkheid is daarbij vanzelfsprekend. Hierbij wordt uiteraard klantgericht gedacht en gewerkt.

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en telt ruim 47.000 inwoners. Samen met de gemeenten Vlissingen en Veere vormt Middelburg het gebied Walcheren.

Missie
Middelburg moet een aansprekende stad zijn voor alle inwoners, ondernemers en bezoekers. Die ruimte schept voor leven, werken en leren in een sfeer die past bij haar historie met de dynamiek die gericht is op de toekomst. De gemeentelijke organisatie bestaat uit 9 afdelingen waarvan er 8 op ons stadskantoor gehuisvest zijn en 1 op onze buitenlocatie aan de Waldammeweg. Een kleine 400 ambtenaren zijn dagelijks bezig om de missie uit te voeren. 


Meest recente vacatures in Gemeente Middelburg

Contactinformatie