Gemeente Opmeer

Gemeente Opmeer

Werken bij Opmeer

Opmeer is een kleine organisatie, maar groot genoeg voor een interessant en breed takenpakket. Je kunt jouw sterke punten hier optimaal benutten en je draagt bij aan het maatschappelijk belang. Jouw werk doet er echt toe!

In onze organisatie heb je zelf de regie op je werk en op je ontwikkeling, binnen een informele cultuur. Je werkt samen met 120 enthousiaste collega's voor onze 12.000 inwoners. Onze gemeente is niet de grootste, maar we hebben nog steeds de ambitie om zelfstandig te blijven.

Onze belangrijkste thema's:

Waarom werken in Opmeer?

Onze arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Denk aan een pensioenopbouw bij het ABP, een thuiswerkvergoeding, een tegemoetkoming in je ziektekosten en een vergoeding voor de inrichting van een thuiswerkplek. Voor de dagen dat je op kantoor werkt ontvang je een vergoeding voor je woon- werk verkeer. Ook krijg je een telefoon en laptop ‘van de zaak’ . Er is ook een Individueel keuzebudget (17,05% van je bruto salaris). Hiermee kan je onder andere je vakantiegeld opnemen.

Verlof en werktijden

Een fulltime werkweek bestaat uit 36 uur. Dit kan je flexibel indelen. Zo is het mogelijk om 4 dagen van 9 uur te werken. Om de week een vrije dag op te nemen, zodat je de ene week 4 dagen werkt en de andere week 5 dagen werkt. Bij een 36-urige werkweek heb je recht op maximaal 26 dagen verlof. Ook kan elke medewerker extra verlofdagen kopen via het Individueel keuzebudget.

Leren en ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat je blijft leren. In de praktijk, maar ook via opleidingen en trainingen. Wij bieden je de tools om je talenten en drijfveren te ontdekken, zodat je jezelf zo goed mogelijk kunt blijven oriënteren. Je hebt 24/7 toegang tot online trainingen via Alles uit jezelf(externe link) en de Westfriesland Academie(externe link).


Meest recente vacatures in Gemeente Opmeer

Contactinformatie