Gemeente West Betuwe

West Betuwe is ontstaan op 1 januari 2019 door een fusie van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Het is een van de meest uitgestrekte, groene en waterrijke plattelandsgemeenten van Nederland. Met 50.000 inwoners en 26 dorpen zijn we een rijk gevulde fruitmand. De boomgaard van Nederland, klaar om tot volle bloei te komen.

Samen bouwen
We willen er zijn voor onze voor inwoners, ondernemers en (maatschappelijke) organisaties. Gemakkelijk en goed te bereiken en persoonlijk contact staan voorop. We doen moeite om te begrijpen wat de ander écht nodig heeft. Onze kernwaarden: dienstverlenend, mensgericht, gedreven, durf, vakbekwaam en vertrouwen.

Met de samenleving bouwen we aan een krachtige en toekomstbestendige gemeente. Waar we dienstverlening dichtbij en op maat bieden. Waar we voorop lopen op het gebied van duurzaamheid, omdat we in 2030 energieneutraal willen zijn. Waar ondernemers een goed appeltje voor de dorst kunnen verdienen.

Werken bij West Betuwe
Met frisse energie werken we de komende jaren aan onze ambities. We zijn in opbouw en er is veel te leren en te ontdekken. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie, met ruimte voor vernieuwing. Er is aandacht voor nieuwe manieren van werken: hostmanship, gebiedsgericht werken en daar waar we nodig zijn. Dit is het West Betuws werken. Spreekt dit jou aan? Wil je meebouwen aan een mensgerichte organisatie waar iedereen zich welkom voelt? Kijk dan of een van de vacatures bij jou past.


Meest recente vacatures in Gemeente West Betuwe

Contactinformatie