Gemeente Zaanstad

De gemeente Zaanstad heeft regelmatig mooie vacatures voor bevlogen professionals, die de gemeente gaat helpen om de ambities voor de toekomst te realiseren. In 2040 is de gemeente uitgegroeid tot een aantrekkelijke gemeente met ruim 200.000 inwoners. De uitdaging daarbij is om verleden, heden en toekomst respectvol en smaakvol samen te brengen en rekening te blijven houden met belangrijke speerpunten zoals veiligheid, duurzaamheid, kwaliteit én leefbaarheid.

Als u bij de gemeente Zaanstad werkt,dan maakt u deel uit van een dynamische en ondernemende organisatie. Als medewerker levert u direct een bijdrage aan relevante, complexe en maatschappelijke vraagstukken. U krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Zaanstad daagt u uit. Om het beste uit uzelf te halen. Om breder, verder en groter te denken. Durft u dat aan?

Goede, sociale werkgever
We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en hebben oog voor jou als mens. Jouw ambities, welzijn en ontwikkeling zijn belangrijk voor ons. We werken aan een goede balans tussen werk en privé, aan een positieve werksfeer en ruime mogelijkheden om flexibel te werken.

Werk dat er echt toe doet
De gemeente Zaanstad is er voor de Zaankanters. Voor de inwoners, de ondernemers en de bezoekers van onze stad. Ons doel is om de kwaliteit van leven in Zaanstad optimaal te maken. En daar hebben we jouw expertise en denkkracht bij nodig. Bij de gemeente Zaanstad werk je in een dynamische, professionele organisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Jij levert met jouw werk dus een belangrijke bijdrage aan onze maatschappij!

Ondernemend en ambitieus
Zaankanters zijn ondernemende mensen. Hier lag de bakermat van tientallen succesvolle Nederlandse bedrijven. Ondernemerschap hebben we ook nodig in de gemeentelijke organisatie. Onze ambities zijn groot. Denk maar aan de omvangrijke gebiedsontwikkelingen waar Zaanstad mee bezig is, zoals het Hembrugterrein en straks de Achtersluispolder. Ook op maatschappelijk gebied en op het gebied van milieu en duurzaamheid zijn er ambitieuze plannen. De gemeente Zaanstad zoekt ondernemende medewerkers die ons helpen om onze ambities voor de toekomst te realiseren.

Jij maakt het verschil
Bij de gemeente Zaanstad ga je aan de slag met complexe vraagstukken, belangrijke maatschappelijke thema’s en regelrechte breinbrekers. Wij bieden je een interessant en uitdagend takenpakket , waar jij je eigen draai aan kunt geven. Je krijgt bij ons voldoende ruimte om een bijdrage te leveren door ideeën en oplossingen aan te dragen en hiermee ook zelf aan de slag te gaan. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Je zit dus al snel aan tafel met de bestuurders en collega’s die de beslissingen nemen. Je kunt bij ons dus echt het verschil maken.


Meest recente vacatures in Gemeente Zaanstad

Contactinformatie