OVER-gemeenten

OVER-gemeenten

Wij zijn OVER-gemeenten: de samengevoegde werkorganisatie van Oostzaan en Wormerland. Samenwerking mét behoud van eigen bestuur en identiteit.

Al tien jaar ondersteunen we met ruim 160 collega’s beide gemeenten. Ambitieus, innovatief en resultaatgericht. Door onze krachten en kennis te bundelen kunnen we sneller en slimmer werken. Daardoor verbetert de dienstverlening aan onze inwoners, bedrijven en instellingen. Om te zorgen dat zij prettig kunnen wonen, werken en recreëren. Dat is de kracht en drijfveer van OVER!
 

Klaar voor de toekomst

We zijn een enthousiaste, kleine organisatie, met een hecht en betrokken team en een open bedrijfssfeer. Samen werken we aan onderwerpen waar we hart voor hebben. We zijn een organisatie die niet via de gebaande paden werkt. Zie jij een mogelijkheid tot verbetering? We staan altijd open voor slimme oplossingen, je mag het gewoon doén. Werken vanuit vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid staat bij OVER voorop.

Volop kansen

Op dit moment staan we als organisatie voor stevige uitdagingen. Behalve de coronacrisis, zijn er kort op elkaar wisselingen geweest in het management. Wij kiezen ervoor om hier een positieve draai aan te geven. Het is namelijk een kans om OVER-gemeenten klaar te maken voor de toekomst. Nieuwe mensen = nieuwe energie. Jouw ervaring, kennis en ideeën zijn meer dan welkom. Ben jij degene die we zoeken? Grijp je kans en check de vacatures

Hoe werken wij?

OVER-gemeenten is de gezamenlijke ambtelijke organisatie voor gemeenten Oostzaan en gemeente Wormerland. Twee zelfstandige gemeenten, met een eigen couleur locale, totaal zo’n 25.000 inwoners.

Wij werken op basis van vertrouwen in medewerkers, en bieden vrijheid en flexibiliteit in de manier waarop zij hun werk organiseren. Wij zijn een open, naar buiten gerichte organisatie, die de klant centraal stelt. Onze organisatie is positiefkritisch, lerend, en betrokken. We zoeken de verbinding intern en extern op, en hebben hart voor de publieke zaak. Samen en voor elkaar, daar staan wij voor!

Bestuur en organisatie

We zijn een enthousiaste, kleine organisatie, met een hecht en betrokken team en een open bedrijfssfeer. Samen werken we aan onderwerpen OVER-gemeenten wordt bestuurd door het algemeen en dagelijks bestuur. De directie van OVER-gemeenten is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Hier lees je meer over het bestuur van onze organisatie, en vind je ook de verslagen.


Meest recente vacatures in OVER-gemeenten

Contactinformatie